2019. május 2., csütörtök

Riordan-a-thon összegzés


Sziasztok!

Az idei Riordan-a-thon sajnos nem sikerült annyira eredményesen, mint a tavalyi, ugyanis csupán kettő kiegészítő kötetet olvastam ki. Ennek az az oka, hogy a Könyvfesztiválon való vásárláshoz még el kellett olvasnom pár saját könyvet, úgyhogy háttérbe szorultak Riordan regényei.

Ennek ellenére nagyon élveztem a maratont, és tervben van jövőre is egy újrázás, még akkor is, ha addigra már minden kötetét elolvastam (ami nem olyan valószínű). Na, de lássuk is miket sikerült befejeznem.


Ez lett az eddigi kedvenc kiegészítő kötetem, nagyon élveztem az olvasását, jó volt újra a Félvér Táborban lenni. 


Négy novellát tartalmaz, amelyből csupán Rick fiáét, Haley-ét tartom kiemelkedőnek, a többi az "elmegy, egyszer jó" volt kategóriába tartozik. 

Aztán elkezdtem a The Hammer of Thort is, de azt sajnos nem fejeztem be. Ez a Magnus Chase trilógia második része, és el kell mondjam, nagyon élvezem! Bekerült egy új főszereplő, aki elég egyedi és érdekes, a meglévő karakterek pedig szokásosan imádnivalóak. A történet is fenn tartja az érdeklődésem, szóval nincs okom panaszra. A könyvet fel szoktam váltani hangoskönyvvel, és nagyon meglepődtem, mivel a narrátor hangja néha hasonlít Cole Sprouse-éra! Aki nem tudja, ő a Riverdale sorozat Jugheadje, kb. az egyetlen celeb crushom. Egyszóval még ez is egyfajta pluszt ad a könyvhöz. 

Azoknak, akik csatlakoztak hozzám, köszönöm a részvételt, nagyon élveztem a közös olvasásokat. Remélem ti is jó élménnyel zártátok ezt az újabb Riordan-a-thont!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése