2018. június 10., vasárnap

Májusi wrap-up


Sziasztok!

Jó dolog néha szünetet tartani, így tettem én is, ugyanis ebben a két hétben (majdnem három) semmit nem írtam. Nem akartam erőltetni, gondoltam úgy is eljön az idő, amikor újra megjön a kedvem hozzá. S végre megjött! Nem mondom, hogy olyan produktív leszek, mint eddig, de azért a mostaniaknál többet fogok jelentkezni. Ezúttal egy régi tartozásomat hoztam, a májusi összefoglalót, ami nem lesz hosszú, ugyanis csak három könyvet olvastam. 


- Krumplihéjpite Irodalmi Társaság - szegény könyvet annyiszor rakosgattam ide-oda, hogy szerintem hagyom is egy darabig a fenébe. Most nem is érdekel annyira, majd valamikor elolvasom.
- A mágia színe - kiolvastam. 
- A mágia fénye - kiolvastam. Mindkettő Pratchett tetszett, de érezni, hogy még koraiak. 
- Egyenjogú rítusok - elkezdtem, jelenleg (azaz június 10-én) még van hátra 50 oldalam. Azt hittem, hogy ez fog a három közül legjobban tetszeni, mivel ez már a Boszorkányos alsorozatba tartozik, de mivel nem a boszorkányokra fókuszál (sőt, még csak egy boszi van benne), ezért annyira nem varázsolt el. Kivéve Wiharvész Anyót, akit imádok. Mondjuk a témája (egyenjogúság) roppant érdekes.
- Három dolgot mondj - elkezdtem, és azóta már be is fejeztem, de az már a júniusi összefoglalóba fog menni. 
- Rebel of the Sands - nem kezdtem el májusban, csak júniusban, egy fejezetet olvastam el még csak, de most valahogy nincs hozzá hangulatom.
- Since You've Been Gone - elkezdtem valamikor, de félretettem, pedig nagyon is tetszett, csak beütött az olvasási válság, és roppant válogatós lettem.
- The Cruel Prince - nem kezdtem el.


The Hidden Oracleaz Apollo sorozat első része. Szerintem nem lesz meglepő, ha azt mondom, hogy imádtam. 


Voltam Bakonyban, Őrségben és Balaton-felvidéken. Utóbbi kettő a kedvencem Magyarországon, főleg a Balaton-felvidék. Molyon szorgosan posztolgattam képeket a Fotós molyok zónába, tehát akit érdekel, csekkolja le. 

Albumból pedig a Fall Out Boy Folie á Deux nevezetűje megy, már május óta, de most per pillanat is ezt hallgatom. Kedvencem ez a kettő: 


Egyébként ezt az albumot már jó pár éve szeretem, ez a kettő CD-im közül az egyik. De, mint a legtöbb tinédzseres mánia, ez is elhalványult, aztán most beütött megint. 

Júniusi tbrt nem fogok készíteni, sőt lehet, hogy egy darabig most szüneteltetem a tbr készítést, és azt olvasok, amihez kedvem lesz. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése