2018. április 1., vasárnap

Áprilisi tbr


Sziasztok!

Nagyon furcsa belegondolni, hogy lassan már egy éve annak, hogy elkezdtem a blogot... Az első tbr bejegyzésem áprilisi volt (igaz, a hónap közepén írtam meg, hiszen csak akkor hoztam létre a blogot), durva, hogy ilyen gyorsan telik az idő! Akkor még ifjabb, naiv fejjel (haha) nem raktam magasra a lécet, csak pár könyvet tettem fel a listámra. Hát, ez mostanában sose sikerül, tanulhatnék a múltbéli énemtől egy kis önuralmat.

Ezt még hónap elején be szeretném fejezni, ugyanis már nincs sok hátra. Mint tegnap írtam, nagyon tetszik, és amikor olvasom, akkor nagyon gyorsan haladok vele, csak valamiért ritkán veszem kézbe.
Nemrég kezdtem el olvasni, elég lassan haladós, mert olyan kis lassú folyású, de nagyon élvezetes. Az írásmód meg rendkívül egyedi.
Márciusi könyvklub olvasmány lett volna, de nem tudtam kivenni a könyvtárból, így áprilisra csúszott át.
Könyvfesztivál előtt mindenképpen el kéne olvasnom, hogy tudjam, érdemes-e megvennem a harmadik résztől párat, ugyanis mindig szokott lenni Delta Vision akció.
Riordan-a-thon tbr


Tegnap írtam róla bővebben, nem ismételném önmagam, aki szeretné elolvasni, IDE kattintva megteheti.

Ezen négy könyv nincs rajta, mert még nincsenek meg.

Tehát áprilisra tíz könyvet tervezek, s mivel az első héten tavaszi szünetem lesz, lehet meg is fog valósulni! A Riordan-a-thon miatt a nagy részét Riordan könyvek teszik ki, szerintem ha belelendülök, ez nem is lesz gond.

Ti miket fogtok olvasni áprilisban?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése