2018. március 29., csütörtök

Riordan-a-thon


Sziasztok!

Legutoljára karácsonykor volt saját rendezésű read-a-thonom, és nemrég úgy éreztem, hogy itt az ideje egy újnak! De ez kicsit másmilyen lesz, mint az eddigiek, mondom is, hogy miért.

Először is, ez egy hónapos lesz, azaz április elsejétől harmincadikáig fog tartani!  

Másrészről, csak egy szerző művei jöhetnek számításba, ez pedig nem más, mint Rick Riordan. Ez persze nem azt jelenti, hogy egész hónapban csak Riordan könyveket fogunk olvasni! A maratonban az is nyugodtan részt vehet, aki csak egy könyvet szeretne tőle olvasni, meg az is, aki az eddigi összeset kiolvasná. 

Ez egy jó kis ösztönző azoknak, akik még nem ismerik az író műveit, illetve azoknak is, akik elkezdték valamely sorozatát, de aztán nem folytatták. Illetve jó móka a régi motorosoknak is, akik becsatlakoznak egy-két újraolvasással. 

Két mini kihívás lesz. Az első: folytasd a megkezdett sorozatodat / kezdj bele egy újba. Ezt tehát mindenféleképpen teljesíteni lehet, még akkor is, ha csak egy részt olvasol el. 

A második: olvass el egy kiegészítő kötetet. Ilyen például a Percy Jackson görög hősei, vagy PJ görög istenei. De angolul sokkal több lehetőség van. 

Ha most hirtelen nem tudod, mit olvass, ne aggódj, holnap jelentkezem egy Riordan-a-thon guide poszttal, ahol megmutatom eddig milyen sorozatai és kiegészítő kötetei vannak. 

Ha szeretnél részt venni az olvasási maratonon, csak kövesd be EZT a zónát molyon, ahova majd minden információt posztolok. Nem baj, ha később csatlakozol be, akár április utolsó hetében is nyugodtan jöhetsz. Természetesen most is lesznek sprintek, amik meg tudják dobni az olvasott oldalszámokat. 

Remélem minél többen részt vesztek! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése