2018. március 31., szombat

Riordan-a-thon tbr


Sziasztok!

Most az áprilisi olvasási maratonra tervezett könyveimet fogom megmutatni. Mivel ez egész hónapos lesz, ezért kicsit bizakodóbb vagyok, hogy végre sikerül mindent elolvasni, amit betervezek. Illetve, Riordan könyvei szinte olvastatják magukat, szóval ez is egy kis önbizalmat ad ahhoz, hogy jó pár könyvet rápakoljak a listámra.


Ha lúd, legyen kövér! Az első kettő részt még január elején olvastam, és szégyenlem magam, hogy eddig halogattam a folytatását. Úgyhogy igazán jó indok lesz ez az olvasási maraton arra, hogy végre behozzam magam! Az első kettő ötcsillagos olvasmány volt, én nem is értem, miért nem nyúltam egyből a harmadik részért, mivel olyan izgalmas felfedezéssel ért véget a The Son of Neptune!

A harmadik kötetben van egy bónusz novella, a The Staff os Seraphis, amely egy Annabeth-Sadie crossover. A negyedikbe pedig kettő bónusz sztorit is beraktak, az egyik egy újabb crossover, a The Crown of Ptolemy, a másik pedig a Percy Jackson and the Sword of Hades nevet viseli.


Mivel háromból kettő novella megvan, ezért az elsőt megszerzem valahonnan, és akkor a Demigods and Magicians kiegészítő kötetet ki is pipálhatom. Egyébként az van benne a Kane króniák harmadik részében, de az még sajnos nincs meg nekem (a novella címe The Son of Sobek, ami egy Percy-Carter crossover). A The Demigod Filesban három sztori van, abból egy megvan, szóval a maradékot kell valahogy megtalálnom, és akkor az is kész. Ezek mellé még betervezem a Percy Jackson's Greek Godst, amiből nemrég rendeltem meg a keménytáblás verziót, nagyon-nagyon remélem, hogy áprilisban még megjön! Teljesen illusztrált, 1.7 kgs könyvről beszélünk, kész sport lesz kiolvasni.

Én ezeket szeretném elolvasni a Riordan-a-thonra! Kíváncsi lennék, hogy Ti mit fogtok olvasni, ha részt vesztek benne. Írjátok meg molyon. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése