2018. március 31., szombat

Márciusi wrap-up


Sziasztok!

Nem hiszem el, hogy már megint ezt írom, de most is csupán három könyvet sikerült elolvasnom. Elég morcos vagyok magamra, mivel bezzeg vásárolni tudtam tizenhármat is. Jó lenne, ha megfordítanám végre, és többet olvasnék, mint amennyit veszek.


Az elvarázsoltak - ezt kiolvastam, ITT írtam is róla. Nagyon erőteljes érzelmeket okozó, csodálatosan megírt, morális kérdéseket boncolgató mű.
- Eleanor Oliphant köszöni, jól van - kiolvastam, imádtam! ITT olvashatjátok a bővebb posztot róla.
- Az essexi kígyó - kiolvastam, és ez is elnyerte a tetszésem. Szerencsés hónapnak könyvelhetem el március ebből a szempontból, ugyanis mind a három öt csillagos lett. A blogposztot ITT csekkolhatjátok.
- A tél jegyesei - elkezdtem, de félbehagytam, mert nagyon nem csúszott. Érdekes, mert Zsebiék imádják a hangulatát, de engem az se tudott meggyőzni.
- Krumplihéjpite Irodalmi Társaság - sajnos nem tudtam elkezdeni, mert nem volt benn a könyvtárban, és még mindig nem vitték vissza. Ezt nagyon sajnálom, mert ez lett volna a márciusi BYH klub olvasmánya, de átcsúszott áprilisra.
- History Is All You Left Me - el se kezdtem.
- A mágia színe - nem kezdtem el, de jó lenne Könyvfesztiválig kiolvasni, mivel szokott lenni nagy Delta Vision akció, és, ha nem tudom, hogy tetszik-e, akkor nem fogok vásárolni.
- This Savage Song - folytattam és nagyon-nagyon tetszik! Már csak 100 oldal van hátra, jó lenne mostanában befejezni, mert már nagyon elnyújtottam.
- Wild Beauty - azóta nem folytattam... Egyszerűen nincs hozzá hangulatom, és most egy darabig nem is akarom erőltetni.


Nos, ide most egy befejezettet se tudok hozni, viszont pár napja elkezdtem a Call Me by Your Name-t, amiből egy szolid 80 oldalt sikerült eddig olvasnom. Lassan haladós, de nagyon tetszik, igazán érzéki és különleges. 


Rá vagyok kattanva a Call Me by Your Name filmzenéjére! Folyton az szól a Spotifyon, de egyszerűen nem tudom megunni. Imádom a 80-as évek hangulatát benne. A kedvencem természetesen a Mystery of Love, amit most szépen be is illesztek, hogy ti is hallgassátok meg, ha szeretnétek.


Ezen kívül sorozatügyileg most a Terápiát maratonozom, jelenleg a második évad elején tartok. Az első évadot nagyon szerettem, de ez az új eddig csalódás... Nem nagyon érdekelnek a páciensek, a régiek sokkal szimpatikusabbak voltak nekem.

A blogon beindult az özön, a hónap elején és közepén nem igazán raktam ki új posztokat, azonban újra megjött a kedvem az íráshoz, illetve sok amúgy is az utolsó napokra hárulna.

Nekem így telt a március, nektek milyen volt?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése