2018. március 7., szerda

Márciusi angol Book a Sloth Club unboxing


Sziasztok!

Ebben a hónapban a BASC csapata egy héttel korábban útnak indította a dobozokat, ami hihetetlen jó hír volt így március elejére! Átkoztam is az órarendemet, hogy pont ma kellett leutaznom az előadásaimra, így nem tudtam átvenni a postástól. Azonban egyszerűen nem bírtam ki holnapig, így suhantam is haza, hogy mielőbb kézbe vehessem a márciusi angol dobozt, aminek a témája most Welcome to Wonderland volt. A bejegyzés spoileres!


No, először jöjjenek a papír alapú dolgok (plusz egy csak annak tűnő). Bal oldalt található a szokásos lapocska, amin rajta van minden információ, ezt én csak a doboz böngészése után néztem csak meg. Ismét nagyon jó anyagból készült, és a dizájnja is pompás lett - mint mindig. Ja, és nagyon tetszett, hogy egyezett a lap és a csomagolópapír színe, olyan jól néztek ki egymás mellett! A következő egy Alice-s képeslap, amit szerintem több verzióban küldtek ki. Nagyon aranyos, még nem tudom mi lesz a sorsa. Kéne egy parafatábla, amire minden ilyesmit kirakhatnék, biztos feldobná a szobám. Az utolsó pedig trükkös - először hirtelen azt hittem, hogy matricák, de mint kiderült a lapról, ehető lapocskák. Egyébként kettő ilyet kaptunk, nem tudom mennyire látszik a képen, hogy mögötte megbújik a másik. Nagyon kíváncsi leszek rá! Ilyeneket szoktak használni mondjuk tortadíszítésre. 


Aztán volt benne egy színező könyv, természetesen Alice-s témájú. Hébe-hóba szoktam színezgetni, szóval ez is kapóra jött. Most el vagyok látva színezőkkel szerintem két évig, mivel még a Titkos kertem is színekért kiált. Fotóztam egy példát is:


De főként emberalakok, illetve elvétve egy-két állat vár színezésre. 25 képet tartalmaz ez a 2018-as kiadás. Pluszban le lehet tölteni a pdf formátumot is belőle, így a kedvenc képeinket akár többször is ki tudjuk színezni. Azt is pozitívumnak tartom, hogy csupán a jobb oldalon találhatók rajzok, amit ugye sokkal könnyebb színezni.


S ha már színezőkönyv, akkor kaptunk egy 20 darabos színes ceruza szettet is. Külön örülök, hogy nem csak a szokásos sztenderd színek vannak benne, hanem kicsit extrábbak is. Álomfogó is volt a dobozban, ami, bár nagyon jól néz ki, jelenleg még nem tudom, hogy hova akasszam ki. A nyaklánc már azóta a nyakamban lóg, imádom! A Cheshire Cat mondása van rajta: "We're All Mad Here". Mellette található kettő kulcs alakú charm is, amit akár nyakláncra, vagy az ügyesebbek karkötőre is felvarázsolhatnak. Én maradok a nyakláncnál, majd veszek egy láncot, és beleakasztom. A képen az utolsó tárgy pedig ez a kis fémdobozka, amiben igazi angol, fekete tea van! Isteni illatú, remélem az íze is hasonlóan finom lesz. Ráadásul a doboz illusztrált, így, ha megüresedik, akkor is lehet benne majd tárolni kisebb dolgokat.


Ne tudjátok meg, milyen örömugrálásban törtem ki, amikor megláttam, hogy ezt a kiadást kaptuk! Sejtettem, hogy ez a könyv lesz, viszont féltem, hogy a másik, kék borítót fogják küldeni. Legvadabb álmaimban sem sejtettem, hogy az amerikai lesz benne, ráadásul keménytáblás! Engem ezzel már megvettek, de szerencsére a mellette lévő dolgoknak is nagyon-nagyon örültem. Kedvencem talán a nyaklánc, hiszen amúgy is imádom az Alice in Wonderlandet.

A könyvről:

Seventeen-year-old Alice and her mother have spent most of Alice’s life on the road, always a step ahead of the uncanny bad luck biting at their heels. But when Alice’s grandmother, the reclusive author of a cult-classic book of pitch-dark fairy tales, dies alone on her estate, the Hazel Wood, Alice learns how bad her luck can really get: Her mother is stolen away―by a figure who claims to come from the Hinterland, the cruel supernatural world where her grandmother's stories are set. Alice's only lead is the message her mother left behind: “Stay away from the Hazel Wood.”
Alice has long steered clear of her grandmother’s cultish fans. But now she has no choice but to ally with classmate Ellery Finch, a Hinterland superfan who may have his own reasons for wanting to help her. To retrieve her mother, Alice must venture first to the Hazel Wood, then into the world where her grandmother's tales began―and where she might find out how her own story went so wrong.


Összességében tehát egy igazán ütős dobozt kaptunk ebben a hónapban! Egy dolgot nem tudnék megnevezni, ami ne tetszett volna. Mindegyik tökéletesen kapcsolódik a témához, és még pluszban nagyon hasznosak, vagy dekoratívak. 

Nagyon szépen köszönöm a dobozt a Book a Sloth Club csapatának! Ha ti is szeretnétek rendelni, első alkalommal ezúttal már 20%-al olcsóbban tudjátok megtenni a PROLOGUS20 kód használatával EZEN az oldalon. Az áprilisi témák pedig a következőek:

magyar: Gondolatspirál
angol: Magic and Diviners

Március 10-én 10 órától kezdve tudtok lecsapni rájuk! 

Nektek hogy tetszett ez a doboz? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése