2018. március 25., vasárnap

Asszociációs kihívás #1


Sziasztok!

Szomorú vagyok, mert azzal, hogy most megcsinálom a legelső asszociációs kihívást, már nem maradt hátra egy sem. Az eredeti posztot FairyDust hozta létre, ITT olvashatjátok. 


Amikor meglátod, hogy egy nemrég felfedezett kedvenc szerző díjra esélyes írónőnek új könyve jelenik meg. No, én így voltam, amikor a Strange and Beautiful Sorrows of Ava Lavender írónőjének március 13-án megjelenő könyvéről tudomást szereztem. Sajnos még nem rendeltem meg, mert nagyon sokallom az árát, szóval kicsit még várnom kell, hogy rávethessem magam.


Ilyen fejet vághattam kedden a postán, amikor egy értesítővel mentem, és hat csomaggal távoztam. Aztán kirobbant belőlem a nevetés, annyira abszurd volt a helyzet, meg viccesen nézhettem ki, amint a kezemben cipeltem egy rakat csomagot. 


Amikor megrendelsz pár könyvet, és másnap kapsz kupont a bookdepotól... Valahogy sose jókor küldik! Persze ez nem akadályoz meg, hogy kihasználjam az új lehetőséget könyvvásárlásra.


Amikor rátalálsz A Könyvre, nagy betűkkel, tűzijátékkal, meg minden. Ha sorozat, akkor még jobb hír, hiszen újra belemerülhetsz a világába, és még jobban felfedezheted. Nekem ilyen volt az ACOTAR trilógia.


Most hirtelen nem ugrik be egy könyv se, de biztos volt már olyan, amikor imádsz egy párost (akár baráti, akár szerelmi), és az egyik szépen elárulja a másikat, olyankor te is szinte hátba támadva érzed magad. 

Visszaolvasva, kicsit Az érzés, amikor... molyos zóna feelingje lett az írásaimnak, fogalmam sincs, hogy miért E/2-ben írtam őket, de most így jött össze. Hiányozni fognak ezek a mókás asszociációs kihívások, remélem azért még lesz valamikor a jövőben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése