2018. január 1., hétfő

Januári tbr


Sziasztok!

Immáron 2018 van! Remélem mindenkinek jól telt a szilveszter, kibuliztátok magatokat - ki egy jó könyvvel, ki pedig extrovertáltabb módon. Én nem szoktam eljárni sehova, a tűzijátékot is általában bentről nézem meg, mivel jól látható a nappalink ablakából is, akkor meg minek menjek ki a hidegbe? :D Tökéletesen élvezhető innen is. No, de könyves témákra terelve a témát, januárban nyolc könyvet tervezek, lássuk is, mik azok. 

De mielőtt elkezdeném, megnézem, hogy teljesítettem decemberben.

Ezeket terveztem decemberre:

- Tortúra - nem kezdtem el.
- Álomrablók - kiolvasva. Élveztem, mint eddig minden Maggie könyvet. 
- Egyik átkozott dolog a másik után - kiolvasva. Az értékelésemet ITT találjátok róla. 
- Holt Költők Társasága - kiolvasva. Bár a filmet jobban szeretem, ez is kedvenc lett, ITT elolvashatjátok róla a véleményem. 
- Dr. Mengele boncolóorvosa voltam az auschwitzi krematóriumban - elkezdtem, de nem volt kedvem ilyenhez karácsonykor és félre is tettem. A várólistámon továbbra is ott van, viszont mostanában biztos nem fogom elolvasni.
- The Language of Thorns - kiolvasva. Új kedvenc lett, ha bővebben érdekel, ITT nézhetitek meg a blogposztot róla. 
- Diótörő - nem kezdtem el.
- Dash és Lily 1. - kiolvasva.
- A Végtelen Történet - nem kezdtem el.
- HP2 - kiolvasva

Terven kívüli olvasás:

- The Lost Hero - igaz, hogy ma fejeztem be, de a nagyját még decemberben olvastam, ezért most ide sorolom. Imádtam, imádtam, imádtam! Amint felocsúdtam a rajongói állapotból, megpróbálom szavakba önteni a véleményem róla. 

Azaz összesen hét könyvet olvastam el, ebből hat volt tervezett.

Januári tervek:

A kihívásom decemberi könyve... még jó, hogy engedélyeztem egy csúszást, különben eléggé megnézhetném magamat. 
Szegény novelláskötetet már november óta nyúzom. Mondjuk lehet, nem az egyik legtöbb művét tartalmazó kötettel kellett volna kezdenem az ismerkedést (vagyis folytatnom, mivel anno már olvastam tőle valamiket). Már a 60 százalékánál vagyok, szóval nincs messze a vég! 
Kemény öt db könyvet terveztem elolvasni a januári három hetes Klasszikus olvasási kihívásra, azonban ezt most lecsökkentem kettőre, mivel nincs kedvem ilyen sokhoz most. Az egyik az kettő az egyben, mivel ez lesz a BYH klub januári olvasmánya is. 
Ez pedig a másik lesz, ez egyben egy újraolvasás is. Imádtam először, másodszor, és most harmadszor is remélem, hogy ugyanúgy fogom szeretni. 
Karácsonyra megkaptam az egész sorozatot, így nagy terveim vannak vele, szeretném ledarálni az egészet a lehető leghamarabb. S mivel az első résszel már végeztem is, ezért ugrok is tovább a következőre!
S bár a Wild Beautyt terveztem a The Lost Hero után, de akkor még nem tudtam, hogy mennyire beleeszi magát az agyamba ez a történet, szóval én szerintem addig nem állok meg, amíg be nem fejezem az egész sorozatot. De azért inkább csak két részt rakok be a tbrba, hátha valami közbejön. Majd meglátjuk. 
Szintén karácsonyra kaptam, és mindenképpen sorra akarom keríteni, mivel a tavalyi év nagy felfedezése volt a mágikus realizmus, ez pedig pont egy olyan műfajú könyv. Nagyon jókat mondanak róla, remélem az én tetszésemet is elnyeri. 
A kihívásom következő könyve. Ezt még 2016. december 24-én kaptam karácsonyi ajándékként a tesómtól, de még azóta sem olvastam el. Ez most megváltozik! 

Nos, eléggé ambiciózus lista, de, ha minden nap olvasok, ahogy azt megfogadtam, akkor teljesíthetem. 
Nektek mik a terveitek erre a hónapra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése