2017. december 13., szerda

Top 5 Wednesday #34


Sziasztok!

Ma olyan karaktereket hoztam akik rákerülhetnének a Mikulás Rosszak listájára! Ezek lehetnek gonosztevők vagy simán olyanok, akiket nem kedvelek. Mivel nemrég volt egy hasonló gonoszos téma (ITT tudjátok megnézni), ezért most olyanokat hoztam, akikkel nem szimpatizálok. 

5. Arthur (Silber-trilógia)


Nem megyek bele, hogy miket csinált, legyen annyi elég, hogy nem egy túlságosan humanitárius emberke. Már az első pillanattól unszimpatikus volt a túlságosan tökéletes kinézetével, és bebizonyította, hogy jók a megérzéseim.  

4. Dimitrij (A bronzlovas)


Ez az alak egy katona, de ennek ellenére gyáva, mint egy nyúl, és undorító egy ember. Mindenkin áttapos, csak hogy túléljen, nem érdekli a legjobb barátja se. Komplexusos féreg, akinek egy jó cselekedete sem volt. 

3. Dorian (Dorian Gray képmása)


Szintén egy féreg alak! Annyira nagyra tartja magát, bálványozzák a szépségét, pedig, ha tudnák, hogy belülről mennyire romlott! Szintúgy átlép mindenkin, de neki még az a mentsége sincs, hogy a bőrét menti, ő csak a saját szórakozásából teszi ezt. 

2. Beron (A Court of Wings and Ruin)


Na, róla nem mondok sokat, mert még nem jött ki magyarul, legyen elég annyi, hogy ő az Ősz Udvar főlordja, és egy óriási tuskó. 

1. Tamlin (ACOTAR trilógia)


Ki nem hagynám őt erről a listáról! Amit leművelt a második, és harmadik részben, az valami hihetetlen. Pedig esküszöm, én annyira shippeltem Feyre-val (shame on me, de Sarah becsapott!), hogy jó nagyot koppantam, amikor kiderült, hogy ő annyira modern felfogású, mint egy ősember, már, ami a kapcsolatokat illeti. Azt hiszi, hogy mindenhez megvan a joga, és nem veszi észre, hogy mekkora egy tapló. 

Jövő héten a top 5 idei könyvet kéne hoznom, de én megvárom vele az év legutolsó napját, mivel bármikor betoppanhat egy új kedvenc! Szóval vagy kimaradok (amit nem szeretnék), vagy olyan témát hozok, amit a csatlakozásom előtt csináltak meg, és nagyon megfogott. 

A résztvevőket ezentúl nem fogom belinkelni, csak a zónát, ahova minden blogger berakja a saját bejegyzését. ITT találhatjátok meg. 

Képek forrásai:
5
4
3
2
1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése