2017. december 5., kedd

Mesevilág Book Tag


Sziasztok!

Ezen a héten vendégbloggerként részt veszek a Prológus projektjében, amiben most a mesék vannak terítéken. Ma a Mesevilág Book Taget hoztam el nektek, amit a Prológus csapata alkotott. Az övékét ITT tudjátok megnézni, nagyon humoros válaszok kerekedtek ki! 

HÓFEHÉRKE - a nekrofil herceg: Egy könyv, ami annyira ledöbbentett, hogy szinte már meg is botránkoztál, hogy miért teheti meg ezt veled...

A csavar fordul egyet Henry Jamestől. S bár nekrofília nem volt benne, nem voltunk messze attól sem.

CSIPKERÓZSIKA - álomkór: A könyv, amelyik helyett szívesebben aludtál, mert annyira nem kötött le:

A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei. A leíró részei borzasztóan untattak, és elég sok volt belőle, így szinte végigszenvedtem az egész könyvet. 

HAMUPIPŐKE - a legkisebb lány karrierje - Egy könyv, ami úgy úszott a klisében, akár a nyeletlen balta, te mégis szeretted:

Ezt az egész Silber-trilógiára ráaggathatnám. Rengeteg tipikus YA vonása volt, de az alaptörténet és a szereplők miatt mégsem ódzkodtam tőle, sőt! Rég olvastam már ilyen élvezetes, fordulatos tiniket szerepeltető könyveket. 

PIROSKA ÉS A FARKAS - félrevezetés: Egy könyv, ami nem az volt, aminek látszott:

Ruth Ware-től a Sötét erdő közepén. Bár 4 csillagot adtam neki, de én egy sokkal ijesztőbb, bonyolultabb krimit vártam a fülszöveg alapján. 

JANCSI ÉS JULISKA - tökéletes páros: Egy könyv, amelyben a főszereplők tökéletes párost alkotnak, de legalább is minden hibájukkal együtt szerethetőek:

Szerintem így nyernétek lottót: Feyre & Rhysand. Mármint, említhetek itt bárki mást is? Mert szerintem nem. :D Az ideális kapcsolat, ahol mindkét fél egyenlő, odavannak egymásért, és ki is tudják mutatni a szeretetüket. 

101 KISKUTYA - ember-nem ember: Egy könyv, amelyben az állatok túlszárnyalták az embereket:

Nekem most csak a Wesley, kedvesem jut eszembe, ahol egy gyöngybagoly életét követhetjük nyomon. Végül is ott ő túlszárnyalta az embereket, szó szerint is. Mindenkinek tudom ajánlani, nagyon szívszorító és érdekes olvasmány. 

ÓZ, A CSODÁK CSODÁJA - hármas út: Egy könyv, ami megváltoztatta az életedet:

Ilyen nincs. Olyan nagy hatással egyik könyv se volt még rám. Talán A Gyűrűk Ura, ami bevezetett a fantasy birodalmába, és ezzel igencsak megkönnyítette az életemet. 

ANASZTÁZIA - túlélés: Egy könyv, amelyet magaddal vinnél egy lakatlan szigetre:

Ez kegyetlen kérdés. Nem tudom miért, de Aristotle és Dante a világmindenség titkainak nyomában címűt vinném, pedig nem is hosszú, de egyszerűen úgy érzem, hogy ők ketten megvigasztalnának, és nem érezném magam annyira magányosnak.

Szerintem nagyon ötletes kis tag lett ez, és hogy mások se maradjanak ki a jóból, kihívnék rá pár embert: Szandit, Rétát és Attilát. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése