2017. december 31., vasárnap

Decemberi book haul


Sziasztok!

A december lett a leggazdagabb hónap könyvek szempontjából, amit egyértelműen a karácsonynak köszönhetek. 12 darabbal gyarapodott a magánkönyvtáram, lássuk is mikkel!


Ez az első a kettő könyv közül, amit én magamnak rendeltem. Mivel tudtam, hogy Riordant kapok karácsonyra szüleimtől, ezért beszereztem az egyik kiegészítő kötetet is, igaz ez még a Percy Jackson és az Olimposziak sorozathoz van, de sebaj. Görög hősökről vannak benne történetek, Percy narrálásában. 


Ezt a könyvet pedig egy kedves mollyal cseréltem el. Nem sokat tudok róla, viszont mindenképpen érdekel, mivel ez is görög mitológiás. 


S következzék a nagy pakk! A felső bal box set a Heroes of Olympus sorozat, amit már el is kezdtem olvasni és imádom. Mellette a Daughter of the Burning City egy sötétebb cirkuszos sztori, a főszereplő csaj illuzionista, aztán egyik nap életre kelnek az illúziói. A Three Dark Crowns egy dark fantasy, három királynő jelölt nővér harcol a koronáért. A Wild Beauty egy mágikus realizmus műfajú könyv - amikor megláttam egyfajta extázisba kerültem, annyira vágytam már rá! A Riordan könyv után tuti, hogy annak fogok nekiállni. A Vengeance Road pedig egy lány bosszújáról szól a 19. századbeli Vadnyugaton. Ezt a négyet a testvéremtől és barátjától kaptam, nagyon meg voltam lepve, és úgy örültem nekik! A mellette lévő kis könyvecske pedig még a szüleimtől van, idézetekkel teli, nagyon szép kiadás.


Az utolsó egy meglepetés volt, mivel nem számítottam rá még idén. Pénteken nem jött meg, szóval le is mondtam róla, aztán szombat dél előtt 15 perccel apum a kezembe nyomta a postai értesítőt, én meg úgy lőttem ki, mint egy professzionális futó, mivel szombaton délben zár a posta. Szerencsére odaértem, és át is tudtam venni ezt a szépséget. Ezt Szandi miatt vettem meg, mivel ő olvasta, és engem is megfogott ez az orosz dinasztiáról szóló jó hosszú könyv. Viszont vannak benne festmények is, juhú!

Nos, ez lett volna az utolsó book haul idén! Jövőre valószínűleg csak negyedévente fogom megosztani, hogy miket vásárolok, mivel (ahogy a fogadalmas posztomban leírtam) szeretnék kevesebbet költeni könyvekre. 
Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése