2017. november 1., szerda

Spook-a-thon összegzés

Sziasztok!

Ma éjfélkor véget ért az I. Magyar Spook-a-thon! Mint mindig, most is túl ambiciózus voltam, nem gondoltam, hogy persze, hogy ebben a másfél hétben fog minden történni. De ez már csak így szokott lenni. No, most pedig bemutatom, hogy miket sikerült végül olvasnom. 

Kettő könyvet olvastam ki az öt tervezettből:

Először a Dorian Gray képmását fejeztem be, ami a gótikus irodalmi címkés mini kihívásra volt a jelöltem. Nagyon élveztem az olvasását, csak úgy suhantam a lapokon. Az értékelésemet ITT el tudjátok olvasni. Mindenkinek ajánlom egyébként a könyvet, gondolatébresztő és polgárpukkasztó (az akkori időkben). 

Befejeztem még a Karácsonyi lidércnyomást is, ami egy 40 oldalas kis szösszenet volt csupán, hamar ki lehetett olvasni. Aranyos kis mese, aki szerette a filmet, annak biztosan tetszeni fog. Persze a filmet semmi nem űberelheti, de ha éppen nincs idő megnézni, akkor ez is felelevenítheti. 
Kettőt elkezdtem:

Poe novelláskötetének elolvastam nagyjából már a 40%-át, vannak benne tényleg rémisztőek, és kevésbé jók is, de ez már csak így szokott lenni. Novemberben mindenképpen szeretném befejezni, bár mivel novellákról van szó, ezért nem tragédia, ha átcsúszik máskorra. 
Aztán elkezdtem még Ransom Riggs trilógiájának az első részét, ami bár nem volt fenn a tbromon, de mégiscsak ijesztő képek vannak benne, szóval illik a spook-a-thonhoz. Az az igazság, hogy eddig még nagyon nem nyűgözött le, elég lassan haladok, és már kezdem unni. 
Szóval teljesítettem a gótikus irodalmi, és a Halloween címkés mini kihívást. A klasszikus horrorral haladtam, azonban a pszicho-thriller (Tortúra), és az antológiás könyv (A csavar fordul egyet) nem került végül kiolvasásra. Nem panaszkodok, szerintem nagyon jó kis csapat verődött össze a molyos zónában, több alkalommal is tartottunk sprinteket, amik szerintem jó kis ösztönzők voltak. Én jól éreztem magam, és jövőre is meg fogom tartani! 
Ti hogy éreztétek magatokat? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése