2017. november 1., szerda

Asszociációs kihívás #6 - WHYT kiadás


Sziasztok!

Igaz, hogy a Halloween már véget ért, azonban a WHYT még holnapig tart, szóval ma és holnap is hozok még egy, ehhez kapcsolódó bejegyzést. Ma FairyDust asszociációs kihívását hoztam el, az övét ITT tudjátok megtekinteni.


Először is, marhára tetszik ez a GIF. :D Valahogy így képzelem el, szívem szerint mit tennék, amikor egy szereplő már megint ostobaságot mond, vagy cselekszik. Ez a tipikus megmondták neki, hogy ne menjen le a sötét pincébe, ő ríttig bemegy, és még csodálkozik is, ha fejbe kólintják. 


Ilyesmit érezhetek akkor, amikor egy kis, kellemes, könnyed könyvben olyan részek vannak, amik rám hozzák a frászt. A legutóbbi példa erre a Silber trilógia, pár jelenetnél paráztam, annyira remekül meg volt írva. 


Csak engem zavar, hogy a jobb oldalinak miért van olyan sok foltja? Egyébként erről az Illuminae jutott az eszembe, amit annyira vártam, mint ez a kisgyerek a csokit, viszont mélységesen csalódnom kellett, mert nem azt kaptam, amit szerettem volna. 


Ilyen örömtáncot lejtek, amikor végre befejezek egy sorozatot. Persze hiányozni fognak a szereplők, meg a világ, de annyit elkezdtem már, és olyan jó érzés nyomon követni a haladást.


Itt éppen a könyvespolcomhoz hajolva eldöntöm, hogy melyik szerencsés legyen a következő áldozat. 

Egyébként, annyira megörültem ennek az új asszociációs kihívásnak! Éppen nemrég gondolkoztam, hogy kitöltöm azt a párat, ami a csatlakozásom előtt íródott, mert már hiányzott ez a jó móka. 

A többi WHYT blogger:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése