2017. november 24., péntek

Advent-a-thon


Sziasztok!

Ma egy nagyon izgalmas hírrel jövök! A Spook-a-thon óta motoszkál a fejemben egy újabb olvasási maraton ötlete, és a következő nagy ünnepet, a karácsonyt választottam alaptémának. Most is lesz öt darab mini kihívás, de természetesen egyik se kötelező, ez csak kis segítség, ha nem lenne ötleted mit olvasni. Semmilyen megkötés nincsen, abszolút nem muszáj karácsonyi könyveket olvasni, ha nem szeretnél, ez csak egy újabb jó kis társaságépítő kezdeményezés szeretne lenni. 

Az időpont: december 3-24. Azaz advent vasárnaptól szentestéig tartana.

Mini kihívások:

1. Olvass el egy télies borítójú könyvet! 

Ez teljesen rád van bízva, ami szerinted beillik, az mehet. Lehet rajta hó, hóember, karácsonyfa, bármi, ami meghozza a hangulatot. 

2. Olvass újra egy gyerekkori kedvencet!

Karácsonyra való hangolódás gyanánt szerintem remek ötlet újra kézbe venni régi, gyerekkori kedvenceket, olyan, mintha visszarepülnénk az időben és újra kiskölykök lennénk, akik repesve várják az ajándékok kibontását. 

3. Olvass el egy karácsony címkés könyvet!

Ez adta magát.

4. Olvass el egy szeretet címkés könyvet!

Hisz mégiscsak ez a szeretet ünnepe, hadd melengessék meg a lelkünket az ilyen művek.

5. Olvass el egy könyvet közösen valakivel!

Lehet egy barát, de akár a zónában is kereshetsz egy szimpatikus molyt, akivel elolvasnál közösen egy könyvet. Így még inkább közösségépítő lenne a maraton. 

Jelentkezés: csupán annyit kell tenned, hogyha szeretnél részt venni, hogy befigyeled a molyos ZÓNÁT.

Ismét lesznek sprintek, majd a zónában meghirdetem.

Most nincsen Google Formos jelentkezés, se határidő, bármikor be lehet csatlakozni. Remélem sokatoknak megtetszik, és minél többen részt vesztek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése