2017. november 24., péntek

Advent-a-thon tbr


Sziasztok!

Ma korábban megosztottam a karácsonyos olvasási maratont, most pedig összegyűjtöttem, hogy miket szeretnék olvasni. Az Advent-a-thonról ITT olvashattok bővebben.

1. Télies borítójú könyv


Ez már jó ideje a várólistámon van, kis könnyed karácsonyi limonádénak tűnik, ideális az ünnepi hangulathoz.

2. Gyerekkori kedvenc


16 éves az gyerek még, oké?! Nagyon szeretném folytatni a sorozat újraolvasását, remélhetőleg decemberben meg tudom majd vásárolni az illusztrált kiadást.

3. Karácsony címke


Ez egyben egy közös olvasás is lesz Évivel (Bacchante). Semmit nem nagyon tudok róla, csak annyit, hogy bizarr és karácsonyi. Meg már jó ideje várólistán van, szóval... kettő legyet egy csapásra. 

4. Szeretet címke


A filmet láttam már gyerekként, sőt a könyvet is kivettem egyszer a könyvtárból (pont ezt a szép szürke kiadást, aminek, ha jól emlékszem színesek a betűi). Remélem most már el is fogom olvasni végre, mert eléggé illenék.

5. Közös olvasás


Cucukával szeretnénk közösen elolvasni ezt a csodaszép borítójú könyvet, feltéve, ha nekem is meghozza végre-valahára a posta. Ez a Grisa-verzumban játszódik, hat darab mese van benne, amiket a Six of Crows duológia és a Shadow and Bone trilógia szereplői hallhattak gyerekként. Ideális lehet olyanoknak, akik rajongnak Bardugo írásaiért, és azoknak is, akik még egyet se olvastak tőle (mint jómagam). 


A második közös olvasás pedig Évivel lesz.


A harmadik pedig Attilával lesz, bár ez egy kicsit kakukktojás, mivel ez lesz a második olvasmányunk a könyvklubunkban, szóval így is-úgy is elolvastuk volna. A Holt Költők Társasága az egyik kedvenc filmem, rengetegszer láttam már, és nagyon-nagyon szurkolok, hogy a könyv is hasonlóan magával ragad majd. 

Nos, ezeket tervezem a mini kihívásokra, de lehet, hogy ezeken kívül is belefér még másfajta könyv is (sőt, biztos, hogy fogok ezeken kívül is olvasni). 

Ti miket terveztek? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése