2017. október 12., csütörtök

Spook-a-thon tbr


Sziasztok!

Végre eldöntöttem, hogy miket fogok olvasni az október 20-án kezdődő Spook-a-thonon! Nehéz volt leszűkíteni, de azért csak sikerült. 5 könyvet tervezek elolvasni, mind az 5 mini kihívásra választottam. Nézzük is, mik lesznek azok!

1. Olvass egy klasszikus horrort!


Amint megláttam Dorkánál, egyből eszembe jutott, hogy tökéletes lenne Poe az alkalomra, főleg, hogy már nagyon régen olvastam tőle A Morgue utcai kettős gyilkosságot, meg pár novellát, szóval lehet, hogy sok dolog be fog ugrani olvasás közben. Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy ennyi év elteltével mi lesz a véleményem a műveiről. 

2. Olvass el egy könyvet a Klasszikus rémtörténetek Horror, misztikum és természetfeletti jelenségek című antológiából!


Egy molyos ismerősöm ajánlotta, azóta talonba került (magyarul felraktam a soha-véget-nem-érő várólistámra), és most elérkezett az ideje, hogy végre el is olvassam. 

3. Olvass egy pszicho-thrillert!


Azt hiszem tavaly, a Spar-os Book24-es kupon hatására ugrott bele a kosaramba, és azóta nem kerítettem még sort rá. Belelapoztam, de tovább nem jutottam még. Kicsit zavar a lap anyaga, nagyon érdes (persze ha jó lesz a könyv, akkor pont nem fog érdekelni). Mindenki ajánlja, és már ideje egy újabb King könyvet olvasnom, remélem ez is olyannyira elnyeri a tetszésemet, mint pár éve a 11/22/63. 

4. Olvass egy Halloween címkés könyvet!


A BorítóBörzében már említettem, hogy mennyire imádom Tim Burton munkásságát, aztán amikor kerestem Halloween címkés könyvet, és megláttam ezt...! Hát egyből bekerült a listára, mondjuk nem tudtam választani a három lehetséges jelölt közül, ezért segítséget kértem (és kaptam is). Így lett ez a választottam. Az biztos, hogy miután elolvastam, újra is nézem a filmet.

5. Olvass egy gótikus irodalmi művet!


Két legyet egy csapásra... Ez a Mini-könyvklub 8 októberi olvasmánya, és tökéletesen beleillik ide is, úgyhogy miért is ne? Évek óta várólistán van, ezért nagyon örültem, hogy ezt szavaztuk meg. Mondjuk régen láttam a Ben Barnes féle filmet, a vége fele volt egy rész, ami erősen beleégett a retinámba. Hozzáteszem egyedül láttam, és olyan éjjel tizenegy óra körül, szóval amikor volt az a bizonyos rész, egy enyhe szívrohamot kaptam. De szerencsére a történésekre már nem nagyon emlékszem, így friss fejjel kezdhetek bele a könyvbe. 

Ezek lennének az én olvasmányaim.
Ti miket választottatok?

További résztvevő bloggerek tbr-jai:

2 megjegyzés:

  1. Nekem a Karácsonyi lidércnyomás inkább karácsonyi, bár én is gondolkoztam az olvasásán :D a többihez pedig sok sikert, én mertem ennyi könyvet bevállalni :D

    VálaszTörlés