2017. október 31., kedd

Októberi book haul


Sziasztok!

Halloween van, és ezután a blogposzt megírása után megyek és megnézem a The Nightmare before Christmast, hogy idén se maradjak Burton nélkül. Ebben a változékony időjárású hónapban - de tényleg, egyik nap lerohad rólam a kabát, a másikban meg jégcsap nőtt az orromon - hét darab könyvet szereztem, és egyiket se teljes áron.


Kezdve a Geopen raktárvásárral, amire Noémival mentem el. Ha azt hiszitek, hogy ilyenkor visszatartjuk egymást, nehogy túl sokat vásároljunk, igazán tévedtek! Amikor két könyvmoly bejut egy ilyen helyre, akkor az a minimum, hogy a csőd szélére juttatjuk egymást. Ez most se volt másképp. A két Harper Lee biztonságban volt, mivel azokat mindketten mindenképpen meg akartuk venni. De persze voltak olyanok, amik izgatták még a fantáziánkat, s mondtam Noéminak, hogyha te megveszed azt, amit kinéztél magadnak, de visszaraktál, akkor én is megveszem azt, amit szintén kerülgettem egy ideje. Hát persze, hogy belement. Én imádok molyokkal könyves akciókra járni, a pénztárcám már viszont nem mondhatja el ugyanezt. Egyébként mindegyiket 50 százalékkal olcsóbban szereztem be.


Ezt még a Geopen előtt rendeltem meg a Librinél (szintén 50%-os akcióban), azonban csak utána tudtam átvenni. 1800 Ft egy keménykötésűért? A világért se hagytam volna ki. 


Végül, de nem utolsósorban, a vegyes felvágott. Az első részt az Alexandrában vettem 40 százalékkal olcsóbban, a másik kettőt pedig a KMK-tól rendeltem. Ez a három egyfajta kakukktojás is, mivel amikor ezeket a sorokat írom, már mindet kiolvastam. Mindenféleképpen újraolvasós egy trilógia, de addig is gyönyörködök nap, mint nap a csodálatos borítójukban. 

No, ennyi lett volna ez a könyvekben és egyéb élményekben gazdag októberi bejegyzés. Ha minden terv szerint halad, akkor novemberben csak egy könyvet fogok bemutatni, azt, amit névnapomra fogok kapni. Mivel kigarázdálkodtam magam ebben a hónapban, könyvvásárlási tilalmat rendeltem el, amit csakis az ajándék könyvek szeghetnek meg. (Ne nevessetek, nem viccelek. Fogadtam is Noémival, úgyhogy muszáj leszek betartani.)
Holnap pedig a szokásos tbr bejegyzésemmel jövök. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése