2017. szeptember 27., szerda

Top 5 Wednesday #23


Sziasztok!

Mindig nagyon várom a szerdákat, mert nagyon jó érzés a csapat többi tagjának a válaszait olvasgatni, illetve kommentálgatni. Ez a T5W nagyon összehozza a csoportot, én nagyon örülök, hogy anno csatlakoztam! A mai feladatunk 5 olyan könyv megosztása, amelyet a booktube, vagy valamely könyves blog miatt szerettünk meg. 

És pont azt a könyvet olvassa. :D
5. A Darker Shade of Magic - Jesse George
Aki követi Jesse csatornáját, tudhatja, hogy ő egy igazi hard-core Victoria Schwab fan, még együtt is működött az írónővel egy  nemrég megjelent antológiában (Because You Love To Hate Me). Olyan sok jót mondott róla, hogy kedvet is kaptam az olvasásához. És nem csalódtam. 
4. Méregtan - Regan Peruse
Egy hónapja volt talán a 24 órás maratoni vlogja, és akkor olvasta a Méregtant. Már egy ideje várólistán volt, viszont amikor láttam, hogy mennyire imádja, és élvezi még másodszorra is, akkor eldöntöttem, hogy most már tényleg elolvasom. Így is tettem és milyen jól döntöttem! Igazán megszerettem, felüdülést okozott a főszereplő miatt. 
3. A bronzlovas - Sasha Alsberg
Élvezet volt hallgatni, ahogy beszélt róla, szóval muszáj volt kiderítenem, hogy felér-e az én elvárásaimhoz is. Nagyjából felért, bár én találtam benne kivetnivalókat, mindenesetre a hangulata és a városleírása csillagos ötös volt.
Ezt a remekművet abstractelf miatt olvastam el főleg, aki a Loving a Wild Book nevezetű blogot vezeti. Miután elolvastam az ő blogbejegyzését, éreztem, hogy ez a könyv kell nekem! És hála Istennek nem is csalódtam, sőt, kedvenccé is avattam.

Ismét Regan ajánlása! Az őszi könyvajánlós videójában láttam, utánanéztem neki, aztán meg is rendeltem. Most nyáron elolvastam, és kedvenc lett, úgyhogy nagyon-nagyon örülök, hogy rátaláltam arra a videóra. 

Az októberi témák pedig a Halloween körül forognak, jövő héten 5 boszorkányos könyvet szedek össze. 

További résztvevők:
A képek forrásai:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése