2017. szeptember 20., szerda

Top 5 Wednesday #22


Sziasztok!

A mai feladat igen kedves volt a szívemnek, mivel 5 karakterhez hoztam fan castokat, azaz, színésznőket/színészeket, akiknek szíves örömest odaadnám a szerepet. Nem is annyira top öt, inkább random Pinterest nézegetés eredménye lett ez a mai lista. De mindegyikre kitérek bővebben. 

1. Tüskék és rózsák udvara (Sarah J. Maas)


Rhysand volt a legelső, aki eszembe jutott, és őszintén szólva, ha belegebednék, se találnék számomra szimpatikusabb színészt erre a szerepre. A charme, az a sunyi mosoly, a hajszín, az arcformája... Már csak a lila kontaktlencse hiányzik. 

2. Üvegtrón 3- (Sarah J. Maas)


Ne is siessünk Sarah világaiból el, hiszen hoztam egy másik szereplőt az írónő másik könyvsorozatából. Manonnal a 3. részben ismerkedhetnek meg az olvasók, s nekem egyből belopta magát a szívembe. Sok helyen láttam, hogy Natalie-t Cealena-ként képzelik el, de számomra inkább Manon megtestesítője. 

3. Cinder (Marissa Meyer)


Böngésztem Pinteresten, ötletek után keresgélve, és ekkor láttam meg eme hölgyeményt, mert valaki másnak is beugrott róla Cinder. Próbáltam olyan képeket keresni, amin lófarokban van a haja, mivel főszereplőnk előszeretettel hordja úgy a haját, s bár neki kicsit rövidebb, mint Kelsey-nek, azért nagyfokú a hasonlóság. 

4. A hollófiúk (Maggie Stiefvater)


Bevallom őszintén, Ronan karakteréhez kerestem színészeket, de egyiket sem találtam hozzá illőnek. Aztán, miután eszembe jutott Noah hajszíne, egyből beugrott Miles, akit a 13 Reasons Why című sorozatból ismertem meg. Én valahogy így képzelném el őt.

5. Méregtan (Maria V. Snyder)


Amikor kerestem a Méregtanos bejegyzéshez színésznőket, valahogy rábukkantam Zoey-ra, és örömmel konstatáltam, hogy megtaláltam az én Yelenámat. S azóta is úgy gondolom, hogy ha megfilmesítenék, tökéletesen alakítaná a főszereplőt. Egyébként magát a színésznőt is nagyon kedvelem - láttam már a Jane Austen könyvklubban, az Elrabolvában és a Vámpírakadémiában, s mindben tetszett az alakítása. 

Jövő héten, ami máris az utolsó lesz a hónapban (!), azokat a könyveket fogom bemutatni, amelyeket a moly, blog, bookstagram, booktube stb. miatt olvastam el. 

További résztvevők:

4 megjegyzés:

 1. Wow én is elgondolkoztam Natalien Manon castjéhez:D

  VálaszTörlés
 2. Ian tényleg elgondolkoztató Rhysandként :D Tetszik az ötlet :D

  VálaszTörlés
 3. Hú, pont most olvasom a Hollófiúkat, de Noah-t mindig barna hajúnak képzeltem. Nem rémlik, hogy említették volna, hogy szőke :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A magyarban nem tudom hol volt, viszont a Wikián leírják: “Noah is described as being a little grubby and "smudgy", with combed-back, fair hair.”
   A fair hair pedig tuti szőke.

   Törlés