2017. szeptember 10., vasárnap

#TheReadingQuest negyedik hét összegzés

Sziasztok!

Elérkezett az olvasási küldetés negyedik, azaz utolsó hete. A kezdeti lelkesedésem végül lesüllyedt a béka feneke alá, így idejekorán abba is hagytam. Nem volt rossz élmény, de rájöttem, hogy nekem nem jön be az ilyen túlnyújtott Reading Challenge, mert hamar megunom őket. Az egy vagy max két hetes az optimális számomra. Mindesetre érdekes élmény volt. 

4. hét (szeptember 3-10.)

22. nap

Egész nap utaztam, rakodtam, pakoltam, takarítottam - magyarán beköltöztem a kollégiumba, szóval nem igazán volt időm olvasni. 

22. nap olvasott oldalak száma: 25 o.
Összesen olvasott: 1173 o.

23. nap

Még este folytattam a Múzsát, eddig még nem tudom eldönteni, hogy mennyire tetszik. Mindenesetre az írőnő nagyon szépen ír.

23. nap olvasott oldalak száma: 27 o.
Összesen olvasott: 1200 o.

24-28. nap

Számomra véget ért az olvasási kihívás, mert nem volt már sok kedvem hozzá. A Múzsát meg félretettem, mert egy krimit kívántam, amit el is olvastam, de azt nem tudom beszámítani, szóval ennyi volt. Kicsit csalódott vagyok, eléggé hervasztó eredménnyel zártam ezt a négy hetet, de hát ez van. Most egy darabig nem veszek részt ilyen kihíváson, kell egy kis regenerálódási idő, mielőtt újra elkötelezném magam.

Végeredmény

Alap küldetésből teljesített feladat - varázsló karakter:

Egy másik világban játszódó könyv - Méregtan

Mellék küldetésekből abszolvált feladatok:

Open world: Read whatever you want - Harry Potter 1.
Grind: A book with 500+ pages - A Gathering of Shadows

2 megjegyzés:

 1. Sajnálom, hogy neked nem jött be a dolog :( nekem pont a rövidek nem jók, mert elkeserít, hogy nem tudok rövid időn belül sokat olvasni :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem gond, legalább ilyet is kipróbáltam. :)
   Oh, értem. Mindenkinek más a preferenciája. :D

   Törlés