2017. szeptember 3., vasárnap

#TheReadingQuest harmadik hét összegzés

Sziasztok!

Már csak egy hét van hátra az olvasási küldetésből, nézzük, hogy sikerült a harmadik hét!


3. hét (augusztus 27-szeptember 2.)

15. nap

A Tünderföldes könyv helyett a kihívásra a Truthwitchet választom, de azt még nem tudom olvasni, mert nincsen nálam, s csak a hétvégén megyek csak haza. Úgyhogy most folytatom az A Gathering of Shadowst, azt egy side questnek írom fel - olvass el egy 500 oldalnál hosszabb könyvet. Igaz, hogy nem lehetne olyat belerakni, amit már elkezdtem, de mivel már 100%, hogy esélyem sincs nyerni, ezért már annyira nem érdekelnek a szabályok. Természetesen az Excelben nem a teljes oldalszámot írom be összesnek, hanem azt amennyi hátravan még. Így a pontokkal abszolút nem csalok (sőt a Tündérföld miatt hátrányban is vagyok, de sebaj). 
Eddig a varázsló szereplőm küldetéséből egy könyvet fejeztem be, mellékküldetésből pedig szintén egyet. Most már körvonalazódott a reális célom: belehúzok, és a maradék két hétben ki akarom maxolni a küldetésemet (még 4 könyv), illetve szeretném befejezni a második side questemet. Ez két hétre 5 könyv… A reális jelzőt kicsit eltúloztam, inkább ambíciózust kellett volna írnom helyette. No, de meglátjuk, hogy fog sikerülni…

15. nap olvasott oldalak száma: 15 o.
Összesen olvasott: 904 o.

16. nap

Na ennyit a nagy célokról…

16. nap olvasott oldalak száma: 0 o.
Összesen olvasott: 904 o.

17. nap

Éjfél körül olvastam 20 oldalt, aztán még napközben, meg éjfél előtt is még egy picit. De el kell, hogy mondjam, hogy alig várom, hogy befejezhessem, és ezt nem éppen pozitív értelemben értem.

17. nap olvasott oldalak száma: 61 o.
Összesen olvasott: 965 o.

18. nap

Nem igazán haladtam a könyvvel ma, de azért olvastam valamennyit. Lila fejezetei kínszenvedések számomra.

18. nap olvasott oldalak száma: 39 o.
Összesen olvasott: 1004 o.

19. nap

Nagyon belelendültem a könyvbe, már majdnem kész vagyok vele. Továbbra is Kell szemszögét preferálom. Végre beindult a sztori!

19. nap olvasott oldalak száma: 124 o.
Összesen olvasott: 1128 o.

20. nap

Ébredés után elolvastam a maradék 20 oldalt az AGOSból és hát ilyen függővéget!! Schwab kegyetlen, de nagyon. Aztán valahogy nem volt kedvem utána olvasni.

20. nap olvasott oldalak száma: 20 o.
Összesen olvasott: 1148 o.

21. nap

Ejjj, szégyellem, de ma nem volt kedvem olvasni. Inkább megnéztem a Jane Austen könyvklubot harmadszorra. No meg azért utaztam is elég sokat. 

21. nap olvasott oldalak száma: 0 o.
Összesen olvasott: 1148 o.

Jelenlegi EXP: 40 (még mindig Level 1...)
Jelenlegi HP: 105

2 megjegyzés:

 1. Valamiért én azt hittem, hogy az AGOS-t te már olvastad. Hát sajnálom, hogy ilyen érzéseket keltett benned! Úgy tűnik, ez a kihívás nem a legjobbkor jött számodra :( Drukkolok, hogy az utolsó hét úgy sikerüljön, ahogy szeretnéd, bár suli mellett, nem tudom, mennyi időd lesz. Azért még drukkolok :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De azért 4 csillagos lett, szóval annyira nem volt rossz, csak azért mégse olvasnám el mégegyszer.
   Hát nem éppen, mindegy, nem vérre megy, szóval elég lazán veszem. :D
   Köszi. :)

   Törlés