2017. augusztus 14., hétfő

#TheReadingQuest updated tbr - frissített könyvlista

Sziasztok!

Ez van, amikor az ember lánya még mindig nem heverte ki teljesen az olvasási válságot, és egymás után kezd bele könyvekbe, amiket aztán félretesz (pedig nagyon is jók, csak #readingslump). Szóval, tudom, hogy már megírtam az olvasási küldetés ideje alatt elolvasandó könyveimet, de aztán rájöttem, hogy nem mindhez lesz kedvem mostanában, úgyhogy kicsit (nagyon) variáltam rajta. 

Íme a friss listám (még jó, hogy lehet változtatni, de azért másodszor már nem akarok, szóval ez lesz a végleges és punktum):

1. Egy sorozat első része


Abstractelf olyan lelkesedéssel beszél erről a sorozatról, hogy meghozta hozzá a kedvem, úgyhogy ki is vettem a könyvtárból. Remélem tetszeni fog ez a middle-grade fantasy könyv, én bízom benne. 

2. Egy másik világban játszódó könyv


Már nagyon régóta rajta van a várólistámon, de nemrég, amikor Reagan 24 órás vlogját néztem, annyira áradozott róla, hogy még inkább feljebb került a prioritási listán.  

3. Egy mitológiai alapú könyv 


Riordan mindig jöhet, ő maradt is a listán. ^^

4. Egy könyv, ami tartalmaz mágiát


Nos, elméletileg tizenhetedikéig TomeTopple Read-a-thonon veszek részt. Gyakorlatilag? Kb. semmit nem olvastam még egyik könyvből se (köszi olvasási válság), szóval arról le is mondtam, hogy ezt a téglát befejezzem csütörtökig. Azonban valamivel muszáj ösztönöznöm magam, tehát bekerült ebbe is. 

5. Egy könyv, aminek a címe egy szóból áll


Jóval rövidebb, mint a Winter, szóval most ez jobb választásnak tűnik. Illetve már Könyvfesztivál óta megvan, szóval ideje lenne kiolvasnom. 
~
Hello everyone!

This happens when you're not quite over the reading slump and you start a book and another and another... and you take all of them aside even though they're really really good but you know... reading slump. So I know that I've written my tbr list for this quest but I realised that I don't have the mood for a lot of them so I changed it a little (I lie - I changed it a lot). 

So here is my final tbr (I swear I'm not gonna change it anymore):

1. The first book of a series 
So for this I choose Catherynne M. Valente's The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making, which is a middle-grade fantasy novel. 

2. A book set in a different world 
This remained Poison Study by Marie V. Snyder. It has been on my tbr for quite a while but when I watched Reagan's 24 hour vlog, it immediately became a higher priority. She talked about it with such enthusiasm. :D

3. A book based on mythology 
The Lost Hero stayed on this list because I can't resist a good Rick Riordan book. 

4. A book that contains magic 
Well, for this I choose The Final Empire by Brandon Sanderson. I am theoretically participating the TomeTopple Read-a-thon but practically I haven't read any of the books (well I read like 30 pages). I know that you have to read books from the start of this quest, so I'm going to start over so that I can choose this one. 

5. A book with a one word title 
My pick for this is quite tricky because in English, this has two words, but on my native language (which is Hungarian), the title contains only one word. I read this one in Hungarian so I think it qualifies as a one word title. It's The Muse (=Múzsa) by Jessie Burton. 

2 megjegyzés:

  1. Akkor még várnom kell a Truthwich élményedre :D sebaj :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, bocsi. :D De jövő hónapra már be van tervezve. ;D

      Törlés