2017. augusztus 27., vasárnap

#TheReadingQuest második hét összegzés

Sziasztok!

A második hét is rettentő gyorsan elrepült, és most sikerült valamennyivel többet olvasnom, mint előző héten. Bár még most sem vagyok teljesen megelégedve magammal, de már érzem a javuló tendenciát. Lássuk is mennyit (és miket) sikerült olvasnom!

2. hét (augusztus 20-26.) 

8. nap 

Nem mondom, hogy sokat olvastam volna, viszont azért haladtam a könyvvel. Igaz, hogy már majdnem a 100. oldalon tartok, de még nem tudnék véleményt mondani róla. Rossznak abszolút nem rossz, de kicsit erőltetnem kell, hogy olvassam, nem csúszik annyira. 

8. nap olvasott oldalak száma: 64 o. 
Összesen olvasott: 350 o.

9. nap 

Hát ez a könyv nem nekem íródott… tudjátok vannak olyanok, amelyeknél a szavak csak szavak maradnak, míg más könyvek olvasása közben egyfajta film pereg le az ember szeme előtt. Ez nekem az istenért se akar leperegni, és csak úgy vonszolom magam minden egyes szón. Olvastam 22 oldalt belőle, aztán félreraktam inkább és elkezdtem a Méregtant. 

9. nap olvasott oldalak száma: 94 o. 
Összesen olvasott: 464 o.

10. nap 

Mivel ma utaztam és pakoltam, ezért nem igazán tudtam haladni a könyvemmel. 

10. nap olvasott oldalak száma: 28 o. 
Összesen olvasott: 492 o. 

11. nap 

Sajnos ma sem volt nagyon időm olvasni. 

11. nap olvasott oldalak száma: 0 o. 
Összesen olvasott: 492 o. 

12. nap 

Ma nagyon belelendültem az olvasásba, csak úgy peregtek a lapok! Igazán tetszik eddig a Méregtan, terveim szerint holnap be is fejezem, ha minden jól megy. Már csak száz-valamennyi oldal maradt hátra, az meg nem olyan sok. 

12. nap olvasott oldalak száma: 200 o. 
Összesen olvasott: 692 o. 

13. nap 

Mint terveztem, kiolvastam a Méregtant. Nagyon megtetszett, már röpült is a várólistára a Magic Study (a Könyvmolyképző 3 éve adta ki az első részt, azóta semmi hír a folytatásról, szóval angolul fogom folytatni a sorozatot). 

13. nap olvasott oldalak száma: 141. o. 
Összesen olvasott: 833 o. (2 könyv)

14. nap 

Újra elővettem az A lány, aki körülhajózta Tündérföldet c. könyvet, s olvastam is belőle 56 oldalt, de aztán úgy döntöttem, hogy félbehagyom. Nem tudom miért, de egyszerűen nem kompatibilis velem ez a könyv, abszolút nem élveztem és csak erőltettem az olvasását. Már csak 100 oldal maradt volna hátra, de nem tudtam tovább folytatni. Az nagyon tetszett benne, hogy nem egy szokványos gyerekkönyvről van szó, nem tekinti hülyének a gyerekeket, illetve volt benne jó pár szép gondolat, de valahogy nem fogott meg. Úgyhogy megint variálnom kell a tbrommal, de őszintén szólva ez már nem lep meg... Igaz, hogy így most jó pár ponttal kevesebb van a küldetésemben, mivel nem írom be azt, amit félbehagytam, de hát sebaj. 

14. nap olvasott oldalak száma: 56 o. 
Összesen olvasott: 889 o.

Jelenlegi EXP: 30
Jelenlegi HP: 82

Ti hogy álltok?

2 megjegyzés:

 1. Nem baj, van még két hét! Ha olyan jó könyveket fogsz olvasni, mint a Méregtan, simán fel tudod még magad hozni ^^ Előfordul, hogy nem neked íródik, nem szerethet mindenki minden könyvet. Majd lesz más (Truthwitch!! :D :D :D ), ami talán jobban tetszik és élvezni fogod :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, remélem. :)
   A Truthwitchet is tervezem, csak most nincs nálam, és majd csak a hétvégén leszek otthon, de majd akkor elkezdem. :D

   Törlés