2017. augusztus 19., szombat

Roxfort Tag


Sziasztok!

Amióta megjött az illusztrált Bölcsek köve, azóta Harry Potter lázban égek! Videókat nézegetek, kiolvastam a könyvet meg ilyesmi. Szóval nagyon megörültem, amikor Dorka kihívott erre a jó kis HP-s tagre! Az övét ITT tudjátok megkukkantani. 

1: Tisztavérű, félvér vagy mugli származású vagy?
Mugli. 

2: Melyik pálca választott téged?
Fa: ciprus - a Pottermore szerint a ciprusfából készült pálcák tulajdonosai nemesek, nem félnek feláldozni önmagukat. Hát ez nem annyira talált be, bár talán ahhoz a HP univerzumban kéne élnem, hogy igaz is legyen rám. :D

Mag: főnixtoll

Hosszúság: 11"

Hajlékonyság/rugalmasság: surprisingly swishy flexibility - ami azt jelenti, hogy a rugalmassága vagy meglepi a tulajdonosát azzal, hogy meglepően lojális, vagy pedig éppen meglepően hűtlen és az esetek nagy részében valami váratlan dolgot csinál. Hmm... érdekes. 

3: Milyen állatod van: bagoly, macska, béka vagy patkány?
Bagoly! Kuvik például. 

4: Melyik házba osztott be a Teszlek süveg?
Nos, amikor először regisztráltam a Pottermoreon, akkor a Hollóhátba osztott be, aztán pár év elteltével újra meg lehetett csinálni a tesztet, akkor pedig a Mardekárba lettem beosztva. Én magamat elsődlegesen Mardekárosnak, másodlagosan pedig Hollóhátosnak vallom, szóval elég akkurátus. 

5: Melyik házba szerettél volna kerülni?
Mint fentebb említettem, meg vagyok elégedve az eredménnyel. 

6: Melyik óra a kedvenced és melyiket nem szereted?
Tuti kedvelném a legendás lények gondozása órát, mivel jó lenne egy gyakorlatias óra az állatokról, aztán jól hangzik még a bájitaltan, mert szerintem elég jól sikerülne leírás szerint reprodukálni a bájitalokat (pedig én is utálok főzni és béna is vagyok benne, de ez valamiért úgy érzem menne), meg tetszik a sötét varázslatok kivédése is. Ami nem szimpatikus az a jóslás (mert hasonló a véleményem  róla, mint Hermionénak), meg a számmisztika - matekhoz hasonló tárgyakkal hagyjanak csak békén. 

7: Mi a patrónusod? 
Eddig valahogy kimaradt a patrónusom kiderítése, de most gyorsan bejelentkeztem, és meg is csináltam a tesztet. Masztiff lett, hát nem tudom, hogy mit gondoljak. 

8: Hogy néz ki a mumusod?
Valószínűleg kaszás alakban jelenne meg.

9: Részt veszel valamilyen iskolai sportban vagy van valamilyen mágikus hobbid?
Kipróbálnám a kviddicset, lehet, hogy egész jó fogó lennék. 

10: Hol töltenéd a szabadidődet? 


A könyvtárban, a Hagrid kunyhója előtti placcon és a Mardekár közös helyiségében. Utóbbi szerintem az összes common room közül a legmenőbb, hisz konkrétan a tó alatt laknak a diákok. Milyen szuper lehet már, hogy akármikor nézegethetik a tó élőlényeit, meg esténként a sellők dalára alszanak el!

11: Miért kapnál a legvalószínűbben büntetést? 
Tuti, hogy bevonzana a Tiltott Rengeteg... mármint könyörgöm, kit nem érdekel, hogy mi lehet bent?? 

12: Milyen karriert szeretnél miután végeztél Roxfortban? 
Még a való életben se tudom, ne kelljen már egy másik univerzumban is eldöntenem! :D 

Kihívottaim: Beatrice, Réta és Wandamaci! Remélem van kedvetek hozzá! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése