2017. augusztus 7., hétfő

Augusztusi tbr


Sziasztok!

Most rendhagyó módon kicsit később szedtem össze, hogy miket szeretnék augusztusban olvasni, ennek pedig az volt az oka, hogy részt vettem egy Read-a-thonon, és úgy gondoltam jobb lesz így, utána összehozni ezt a bejegyzést. Először reflektálok a júliusira, aztán pedig megosztom, miket tervezek ebben a hónapban. 

Nos, nézzük is mik voltak a tervek júliusban:

- ACOWAR - pipa! Imádtam az elejétől a végéig. S valószínű belelökött egy óriási book hangoverbe mert utána siralmasan keveset olvastam.

- A Gathering of Shadows - nem sikerült. A felénél tartok.

- A Conjuring of Light - nem sikerült. Még el se kezdtem.

- Rengeteg - félbehagyva. A feléig sikerült eljutnom, de olyan nagy szenvedés volt már az is, hogy inkább hagytam a csudába. Nem volt olyan rossz, de velem valahogy nem kompatibilis. Vagy csak rosszkor olvastam, ki tudja.

- Fairest - nem sikerült. Viszont ezt most a Read-a-thon keretében elolvastam.

- Rekviem egy gyilkos asszonyért - végül nem kezdtük el júliusban a könyvklubunkat, szóval ezt úgy veszem, mintha nem is lett volna benn.

Terven kívül egy könyvet olvastam:

- Zárt ajtók mögött (nem volt rossz, egynek elment).

Nos, akkor ezek után pedig jöjjön augusztus hónap maradékának a tbr-ja.

Kezdjük azzal, hogy mától kezdve újra részt veszek egy Read-a-thonon, ez pedig a TomeTopple Read-a-thon. Itt az a lényeg, hogy két hét alatt olvass el annyi 500 oldal fölötti könyvet, amennyit szeretnél/tudsz. Kicsit később csatlakoztam, ezért (is) csak kettő könyvvel nevezek, ezek pedig a következők:


Nagy fába vágom a fejszémet, mert a Winter 800+, a The Final Empire pedig 600+ oldalas. Meglátom mennyire sikerül, igazából nem hajt a tatár, nem muszáj befejeznem, a lényeg, hogy csökkentsem a várólistámat. Egyébként augusztus tizenhetedikéig tart, s eredetileg negyedikén kezdődött. Vannak kisebb kihívások is, kettőben én is részt veszek, mivel a Winter egy sorozat része, a The Final Empire meg buddy read is lehet, mivel abstractelf - aki szintén részt vesz ebben - egyik választottja is.

De mielőtt belekezdenék bármelyikbe is, mindenképpen befejezem az egyik Read-a-thonos könyvet is, amiből már nincs olyan sok, ez pedig az Üldöztetve. Egyébként ez a Mini-könyvlub 7 augusztusi szabadon választott fantasy könyvem is.

Aztán tizenhetedike után be szeretném fejezni az A Gathering of Shadowst, amelynek már a felénél járok, de még úgy nagyon nem történt semmi, szóval, ha félreteszem, az se tragédia. S még egy könyvet tervezek, ez pedig a Six of Crows, amit már nagyon régóta kiszemeltem, és most eljött az ideje, hogy kiolvassam.

Végül pedig itt egy kép a könyvekről:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése