2017. július 1., szombat

Júliusi tbr


Sziasztok!

Végre véget ért a június, én már nagyon vártam, hogy befejeződjön a vizsgaidőszak. Most több könyvet fogok olvasni, mivel az első két héten nyaralni megyek, ahol bőven lesz idő rá. Nézzük is miket sikerült a múlt hónapban, miket nem, s hogy most miket tervezek.

Kezdjük a pozitívval! Sikerült:
- A bronzlovas
- Cress
- A varázslók

Nem sikerült:
- ACOWAR - még el se tudtam kezdeni, viszont júliusban ez lesz az első!
- A Gathering of Shadows
- The Magic Toyshop

Szóval 3-3 az arány, ami viszonylag jónak nevezhető. Bár úgy örülnék már, ha egyszer 100%osan sikerülne teljesítenem a kiszabott tbr-omat! Akkor nézzük is a júliusit.

1. ACOWAR 
Fanként szégyellem magam, hogy már májusban megjelent, és én még nem olvastam el. Szóval ebben a hónapban vele fogom kezdeni.

2-3. A Gathering of Shadows és A Conjuring of Light
Július lesz a hónapja, hogy ledarálom a maradék két könyvet a trilógiából. Többet már nem tudok várni, izgat, hogy mik fognak történni és akarok még olvasni Kellről és Liláról.

4. Rengeteg 
Ez a júliusi Mini-könyvklub könyvünk! Nagyon örültem neki, mivel még Könyvfeszten felcsigázta az érdeklődésemet, és velem is jött. Biztos vagyok benne, hogy nagyobb sikere lesz, mint a júniusinak, A varázslóknak.

5. Fairest
Ez a hónap az elkezdett sorozataim befejezéséről és/vagy folytatásáról szól. Mindenképpen el akarom olvasni a 3.5 részét a The Lunar Chroniclesnek. Ez csupán kétszáz-valamennyi oldalas, s Levana háttértörténetét meséli el.

6. Rekviem egy gyilkos asszonyért
Egy barátommal elhatároztuk, hogy csinálunk egy kétszemélyes könyvklubot, s ez lett az első választásunk. Ez nincsen teljesen kőbe vésve, mivel egyikőnknek sincs meg, így nem biztos, hogy ki tudjuk majd venni a könyvtárból.

S végül egy kép a tbr-os könyveimről (kivéve az utolsóról):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése