2017. július 20., csütörtök

Asszociációs kihívás #5


Sziasztok!

Kicsit megkésve, így, a hónap vége fele tudtam csak elkészíteni FairyDust ehavi asszociációs kihívását. Ennek egyetlen oka van: nyaraltam és nem igazán volt wifi a strandon, illetve nem is nagyon akartam netezni. De jobb később, mint soha alapon itt vagyok!


Amikor a főhős/nő már megint valami irdatlan nagy hülyeséget csinál, és te égsz (és izzadsz) helyette. Igazából elég sok YA könyvről el lehet ezt mondani.


Ahogy közeledsz a csattanóhoz/a könyv végéhez - szépen, lassan, óvatosan, de az nem bánik veled kíméletesen. Legutóbbi ilyenem az ACOWAR volt.


We'll all burn in hell. Ez ugrott be legelsőként. :D És erről valamiért Lila Bard jutott eszembe (Shades of Magic trilógia), akinek igaz, hogy van lelkiismerete, de azért nem fél rosszat cselekedni sem, ha a lét a tét.


Az az olvasmány, amire egész évben vártál, hogy nyáron, egy strandon, lazítva olvashasd. Ez számomra pedig megint az ACOWAR volt (bocsi az ismétlésért :D).


Naptúladagolás helyett könyvtúladagolás. Vagyis az a könyv, amiből nem tudsz egyszerre sokat olvasni. Ez nálam most egyértelműen a Rengeteg. Valahogy nem szippantott még be sajnos, pedig már a századik oldalt is elhagytam.

Ennyi lett volna a júliusi kihívás, én ismét megint élveztem. Imádok asszociálni, meg a többiek válaszait elolvasni, hogy kinek mik jöttek össze. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése