2017. június 1., csütörtök

Júniusi tbr


Sziasztok!

Végre valahára eljött a nyár első hónapja! Június húzós lesz - a nyári vizsgaidőszak mindig nehezebb, mert nem elég, hogy több a tanulnivaló, de ráadásnak még csábít a jó idő, a strandszezon és persze a könyvek (bár ez utóbbi mindig kísért). De nézzük is ebben a hónapban miket tervezek.

Előtte még egy kis összegzés, hogy vajon mennyire sikerült betartanom a múlt hónapban eltervezett listát. Kezdjük a pozitívval.

Sikerült:
- Itt voltam,
- Vámpírok múzsája,
- Árnyalatnyi remény,
- Családom és egyéb állatfajták.

Nem sikerült: 
- Cress,
- A bronzlovas,
- A Court of Wings and Ruin.

Magyarul a hét eltervezettből négyet be tudtam fejezni, ami viszonylag jó arány. Cress-sel, és A bronzlovassal haladtam valamennyit, az ACOWARba pedig bele se kezdtem, mert azt akkor szeretném olvasni, ha már mind a kettőt befejeztem, hogy csak és kizárólag arra koncentráljak. Tehát, ez a három átcsúszott júniusba (Cress szegényt már két hónapja kezdtem el... pedig szeretem, csak valahogy sosincs hozzá hangulatom.)
Ezek mellé mindenképpen tervezek még könyveket. Van ugye egy úgymond kötelező, a Mini-könyvklubos A varázslók. Ez lett a júniusra választott könyvünk. Tartok tőle, mivel nagyon vegyes értékeléseket olvastam róla, viszont ezzel együtt kíváncsi is vagyok, hogy vajon nekem el fogja-e nyerni a tetszésem.
Mindenképpen folytatni szeretném a Shades of Magic trilógiát, már nem tudom tovább elnézni, ahogy a polcomon szomorkodnak olvasatlanul. Szóval legalább a második részt (A Gathering of Shadows) ki akarom végezni júniusban. A harmadikat nem vésném kőbe, de ha nagyon belelendülök, akkor még az is elképzelhető. S utolsóként (mert mindig nagyravágyó vagyok, de maximum nagyot koppanok) még besuvasztanám még a The Magic Toyshopot (amit tegnap mutattam be a book haul bejegyzésben), mert izgatja a fantáziám, és elég rövid könyvecske, szóval talán belefér.
Magyarul, erre a hónapra hat db könyvet tervezek, abból csupán kettő lesz magyar nyelvű, mivel májusban egy angol könyvet se olvastam ki (ennek ellenére a polcomon rejtélyes módon gyarapodnak az angol könyvek khm... bookdepo akciók khm...).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése