2017. június 9., péntek

Asszociációs kihívás #4


Sziasztok!

Új hónap révén újra itt van FairyDust különlegessége, az asszociációs kihívás. Nézzük, most milyen GIF-eket kaptunk.


Amikor teljesítem évvégén a Goodreads Reading Challenge-t. Bár csak tavaly kezdtem el, jól esett, hogy sikerült, mert akkor volt egy borzasztó hosszú olvasási válságom (amin a HP angolul elolvasása lendített túl), így örültem annak a kevésnek is. 


Amikor valamelyik karakter személyiségétől kiráz a hideg, és a falat kaparnám a legszívesebben. Ilyen volt például June a Legendában. 


Valamiért hirtelen Hastings jutott eszembe, Poirot szárnysegédje. Félreértés ne essék, imádom ezt a férfiút. S azért jutott eszembe erről a GIFről, mert sokszor próbál "felnőni" Poirot nagyságához, ami nem mindig sikerült neki.


Mindenkinek van egyfajta elképzelése, hogy vajon milyen lehet a könyv, s sokszor sikerül ráérezni, azonban vannak olyan alkalmak, amikor abszolúte nem azt kapja az ember, amire számít. Ilyen volt nekem például az Alaska nyomában John Greentől. Nagyok voltak az elvárásaim, s teljesen más sztorit kaptam, annyira nem tetszett, hogy sokszor elkalandoztam, átlapozgattam. Magyarul gyorsan ki akartam köpni, mint ez a kissrác a citromot.


Nem tudom mennyire lehet káromkodni, szóval cenzúrázva írnám le tényleg a legeslegelső dolgot ami erről az eszembe jutott, ami egy mondás lesz: Look at all the f*cks I give. S erről pedig Celeana jut eszembe az Üvegtrón sorozatból, az ő hanyag eleganciájával.

Nos, ez lett volna a júniusi asszociációs kihívás, ismételten köszi FairyDustnak a remek GIFeket, s repesve várom, hogy júliusban mikkel fog előrukkolni. 

3 megjegyzés: