2017. május 31., szerda

Top 5 Wednesday #6


Sziasztok!

A mai feladat volt a legnehezebb a májusiakból, mivel össze kellett gyűjtenem a top 5 fandomot, amelybe anno tartoztam, ma pedig már nem.

1. Twilight saga
Talán hetedikben és nyolcadikban olvashattam a négy kötetet, akkoriban nagy divat volt. Tinédzserként még elment az ilyen könyv, de az évek múlásával egyre inkább feltűntek a hibái, és a rajongásom szép lassan elmúlt. Ennek ellenére nem utálom, hiszen sok remek percet szerzett anno.

2. Vámpírnaplók
Az első három könyvet olvastam, meg a sorozat első pár évadját néztem, de hamar kimúlt a rajongásom az egész iránt.

3. Trónok harca
Olvastam az első kettőt, meg a harmadiknak eljutottam a feléig, de annyira beleuntam, hogy inkább félbehagytam. A sorozatot se nézem, talán az első évad végéig jutottam el. De emlékszem, hogy nagyon szerettem, csak egyszerűen már túl sok volt. Sok keverés, ölés, szex stb. Nem nekem való, de értem, hogy sokan miért szeretik.

4. Az éhezők viadala
Neutrális érzéseim vannak vele, Amikor olvastam, igencsak megszerettem, de aztán úgy feledésbe merült, s most már nem is érdekel. A könyveket olvastam, a filmekből csak az első kettőt láttam, de nem tervezem folytatni. Egyszerűen már hidegen hagy, pedig régen igen lelkesedtem érte.

5. A beavatott
Ugyanaz, mint az eggyel fentebbivel. Kivéve, hogy a harmadik könyvet legszívesebben eldobtam volna a szoba másik végébe. Tris borzasztó gyűlölt karakterré vált számomra a második könyvtől kezdve. A filmből csak az elsőt néztem meg, egynek elment, nem érzem a késztetést, hogy folytassam.

Szóval igazából teljesítettem is a mai feladatot, meg nem is, mivel annyira egyik fandomnak se voltam az oszlopos tagja, ezek csupán olyan könyvek, amiket anno kedveltem, de már nem.

További molyos résztvevők:
Réta
Wandamaci

1 megjegyzés: