2017. május 23., kedd

R.I.P. It or Ship It Book Tag


Sziasztok!

Ma újfent egy Book Taggel érkeztem, ez alkalommal a R. I. P. It or Ship It nevezetűvel. A kihívást köszönöm Wandamacinak, lessétek meg az övét is ITT. A taget még jó régen emmabooks terjesztette el a youtubeon, a videójátt ITT tudod megnézni. A lényeg, hogy felírsz cetlikre X számú férfi, és női karaktert (vagy vegyesen, ha kicsit fel akarod dobni :D) és minden körnél húzol egyet-egyet a kettő csoportból. Én most tízet-tízet írtam fel, de ha hard-core akarod tolni, akár kétszer harmincat is felírhatsz. Aztán pedig csak annyi a dolgod, hogy eldöntöd, vajon összeillik-e a két kihúzottad (=ship) vagy pedig máglyára a kapcsolatukkal (=R. I. P.).

1. Delilah Bard (A darker shade of magic) és Ambrózy Richárd (Leányrablás Budapesten)
R. I. P.
Egyértelműen. Szerintem megőrjítenék egymást seperc alatt. Lila tuti folyton a szemét forgatná a báró beszólásain, Ambrózy meg nem tudna hova tenni egy ilyen tökös csajt.

2. Milli (Leányrablás Budapesten) és Tamlin (Tüskék és rózsák udvara)
R. I. P.
Ez nem is kérdés, annyira evidens... Tamlint mondjuk senkinek se kívánnám partnernek, maximum annak, akivel csúnyán ki akarnék szúrni. Millit viszont kedvelem, szóval Isten óvja az ilyen kaliberű férfiaktól. Meg mondjuk neki szerintem több esze van annál, hogy ilyenekkel összeálljon.

3. Susan Pevensie (Narnia) és Dorian (Üvegtrón)
SHIP
Wow, ez végre egy olyan páros, amit abszolút el tudnék képzelni! Susannak amúgy van egy kis tapasztalata a hercegekkel kapcsolatban, szóval részemről zöld a lámpa a kapcsolatuk előtt.

4. Celaena Sardothien (Üvegtrón) és Thorne (Scarlet)
R. I. P.
Nem, nem, nem. Ez nem működne, szerintem Thorne-nak olyanra van szüksége, akinél érezheti, hogy ő a férfi; egy olyan lányra, aki kedves, aranyos, és nyugodt. Celaena meg pont az ellentéte ezeknek, nem tartana sokáig a románcuk.

5. Mor (A Court of Mist and Fury) és Rhysand (Tüskék és rózsák udvara)
R. I. P.
Jézusom, nem! Ők ketten olyanok, mintha testvérek lennének; soha, soha, soha nem tudnám őket elképzelni egy párként. Igazából ha nagyon bele akarok gondolni, akár illenének is egymáshoz, de nem akarok belegondolni.

6. Tatjána (A bronzlovas) és Robert Langdon (Angyalok és démonok)
R. I. P.
Elég fura lenne, korban borzasztóan nem illenének egymáshoz. Szóval nem tudnám őket összepárosítani, meg hát a személyiségük is nagyon más.

7. Miss Marple és Aragorn (A Gyűrűk Ura)
R. I. P.
Nos, bevallom Marple-t és Poirot-t csakis azért raktam bele, hogy őket "shippelhessem". Persze nem sikerült egyszerre kihúzni őket (mert miért is). Szóval ez egy óriási R. I. P.

8. Luna Lovegood (HP) és Neville Longbottom (HP)
SHIP
YAAAASS, ez az!!! Imádtam őket, és úgy utáltam, hogy végül nem maradtak együtt... isteni párost alkotnának!

9. Borbíró Borbála (Vámpírok múzsája) és Kell (A darker shade of magic)
R. I. P.
Hmmm... igazából annyira nem lennének rossz páros, de mégis inkább úgy gondolom, hogy ne erőltessük, mert szerintem Bori sok lenne Kellnek. :D

10. Cinder (Cinder) és Poirot
R. I. P.
Atya ég. Szerelmit nem, viszont egyfajta mentor/barát kapcsolatot el tudnék képzelni a kettő között. Mindkettőnek vág az esze, mint a borotva, és nem szűkölködnek a szarkasztikus beszólásokkal. Szerintem jól kijönnének.

Ez marha jó mulatság volt, tízből csupán kettőt sikerült összeboronálnom, szóval nem mondhatom, hogy jó kezem van az ilyenhez, :D
Én is kihívnék pár embert a molyon, hogy a sok tanulás után legyen mivel kikapcsolnotok (s remélem nem unjátok még a kihívásaimat :P):
Cucuka, nanikiii, lafayette, Fireheart, áfonyamuffin és Attila_Saw!

2 megjegyzés:

  1. Az 5-en röhögök. Nagyon jól sikerült kihúzni őket, gratulálok! :DDDD Mor és Rhys! Jó vicc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D hát igen, az nagyon durva lenne unokatesókként :D

      Törlés