2017. május 31., szerda

Májusi book haul


Sziasztok!

Ez a nap is eljött, ráadásul borzasztó gyorsan. Ebben a hónapban kettő könyvet szereztem be, mindegyiket a bookdepository.com-ról. 

Az elsőre azt hittem, hogy már az áprilisi book haulba betehetem, mert elég régen megrendeltem, de sajnos csak pár hete ért ide. Ez pedig nem más, mint egy klasszikusnak mondható mű, a The Magic Toyshop Angela Cartertől. A molyos értékelések és a fülszöveg alapján egy sötét hangulatú, mágikus-realisztikus rövid könyvről van szó, amelyben főszereplőnk egy kamasz lány, aki kezdi felfedezni a testiségeket. Ez utóbbi miatt picit aggódom, nem olvastam még ehhez hasonlót, és nem tudom, hogy mennyire fog majd meg az ilyen téma. Szóval, ezzel a választással mindenképpen kilépek az olvasói komfortzónámból, ami sose kár!


A második pedig egy nagyon-nagyon régóta várt befejező kötet, az A Court of Wings and Ruin Sarah J. Maastől. Ehhez nem fűznék hozzá sokat, hisz egy harmadik részről nem tudnék spoiler nélkül beszélni. Ha még nem olvastad a Tüskék és rózsák udvarát (utána meg az A Court of Mist and Fury-t), akkor címkékben: egy fantasy (térképpel meg minden!), belevaló főhősnővel, sármos tündérekkel, érdekfeszítő mellékszereplőkkel és letehetetlenül izgalmas cselekménnyel!


Holnap pedig jövök a júniusi tbr-ral, és elmondom, vajon mennyire sikerült betartanom a májusit.

2 megjegyzés: