2017. május 7., vasárnap

Asszociációs kihívás #3


Sziasztok!

Olyan sokat láttam mostanában ezt az asszociációs kihívást, hogy kedvet kaptam én is kipróbálni. Ezt eredetileg FairyDust találta ki, az ő válaszait ITT lehet megtekinteni. A lényeg az, hogy havonta kapunk tőle GIFeket, és le kell írni, hogy melyik könyv jut az eszünkbe róla legelőször. Szerintem tök jó ötlet, és mindig élvezettel olvasom a többiek válaszait, úgyhogy vágjunk is bele!


Ilyen örömtáncot járok, amikor megjön valamilyen Bookdepos rendelésem. Legutóbbi a Caraval volt.


Könyveknél annyira nem szoktam félni, mint filmeknél (vagy még nem olvastam olyan horrort, az is lehet), de amikor Stephen King 11/22/63-ját olvastam, épp egyedül üdültem a Balatonon, és olvasás után nézhettem inkább így ki. 


A szürke ötven árnyalata. Na, ez az a könyv, amit ha fizetnének se olvasnám el. Hidegen hagy és van húszezer jobb könyv, amit el tudnék olvasni. Not my cup of tea.


Megmostad a kezed? Nem vizes a kezed? Nem ragadsz sehol se? Muszáj kézbe venned? 
Nagyjából ezek a gondolatok járnak a fejemben, amikor valaki meg akarja fogni az én drágaszágaimat. Ehhez nem tudok csak egy könyvet mondani, mert minden saját példányra igaz.


Most erről a gonosz fejű hörcsögről egyből az jutott az eszembe, hogy így nézhetek ki, ha valakinek nem tetszik a kedvenc könyvem. :D Soon, I will find you. Vagy amikor mondjuk látom, hogy annyian olvassák már az ACOWARt, és így fixírozhatom a könyv borítóját. Ebben az esetben: soon, you will be mine (ördögi kacaj). 

Hát én nagyon élveztem, és mindenképpen meg fogom csinálni júniusban is. S köszi FairyDustnak, nagyon-nagyon jó ötlet volt elindítani!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése